Våra snickare hjälper dig bygga altan i ÖRebro

AMK Produktion

Bygga altan i Örebro

Vi sätter alltid våra kunder i främsta rummet med målet att uppfylla dina byggdrömmar. Därför för våra snickare alltid en rak och öppen kommunikation med dig som kund för att försäkra sig om att de verkar utifrån dina idéer och önskemål.

Samtliga anställda snickare och hantverkare har en bred yrkesbakgrund och gedigen kunskap kring att utföra både invändiga renoveringar samt att bygga altaner och andra uteplatser. Vi för även nära samarbeten med flera andra duktiga underentreprenörer som vi anlitar om behov uppstår.

Professionella snickare

Vi åtar oss både små och stora renoveringsprojekt med stort engagemang och stor noggrannhet och har stor expertis inom området. Våra tjänster inkluderar; badrumsrenovering, köksrenovering, invändiga renoveringar, utvändiga renoveringar, bygga altan samt både om- och tillbyggnationer.

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster eller vill veta mer om oss som företag är du varmt välkommen att kontakta oss. Du kan även kontakta oss för en kostnadsfri offert eller rådgivning. Du når oss via mail och telefon.

Varmt välkommen till AMK Produktion i Örebro!